Spirituális fejlődés

NE FELEDD!

Ha nem lehetsz még az, ki vagy, akkor ne éljél azzal, ki nem vagy!

Spirituális szintlépő tanulókör

A fejlődésedet és életterületeiden való boldogulásodat befolyásolja az, hogy a kívülről elsajátított tudásanyagot milyen stratégia és tematikai szerkezet, váz szerint alkalmazod.

A kidolgozott, többsíkú szerkesztettség nélküli információk halmozásával úgy tűnik építed magad, de legtöbb esetben mégis düledező, megingatható ön- és világismeret alakul ki benned.

Elgondolkodtál már azon, miért nem tudsz stabilan, kibillenések nélkül haladni élet élésedben?

Észrevetted, hogy terápiás módszerek tanulásával még nem tettél szert az inkarnációdat felpörgető lelki fejlődésre?

 

Hogyan realizálhatsz tényleges Spirituális szintlépő fejlődést?

A különféle terápiák elsajátításának van haszna, viszont nem adják az inkarnációs szintlépési lehetőséget. Magad és mások tisztogatása több esetben csak karbantartó jellegű, az aktuális alanyt csak részeiben feltérképező művelet.

Mást jelent tevékenységeket és tisztogatást végezni és más a lélek egyedfejlődését önfeltárást több síkon kivitelezni.

Míg helyes tudáshoz és stratégiához nem jutsz, addig lehet észre sem veszed, és csak keringsz magad körül. Nincs ténylegesen szintlépő változás spirituális tekintetben és nincsen előrehaladás emberi életedben sem.

Amennyiben eredményes, magadat megillető spirituális fejlődést szeretnél megélni, hogy optimalizáld inkarnációs időtöltéseidet, ahhoz több síkon megnyilvánuló, más fejlődési tematikát és információk elsajátítását kell alkalmaznod.

A felső szellemi hierarchia támogatásával és vezettetése által közvetíti Dévity István transzperszonális vezető a lelki és tudati evolúciót adó, inkarnációs fejlődéshez szükséges információkat.

NEM MINDEGY, HOGY magad érdekében MERRE teszel lépéseket.

Spirituális Szintlépő Felnőtt Tanuló kör az eredetből merítkezés egy lehetősége, melyet emberi és spirituális fejlődést támogató tanok és a felső isteni szférából közvetlenül csatornázott információk kísérnek.

Szeretnél közelebb kerülni Önvalódhoz és helyes tudással, biztonsággal fejlődni ahelyett, hogy a tévelygés áldozataként „erdőben” érezd magad?

A spirituális egyedfejlődést adó Spirituális Szintlépő Felnőtt Tanulókörbe járva tradicionális, tiszta tanokat követve sajátíthatod el a valós egyetemes tudást és energetikai gyakorlatokat.

Itt a lehetőség, hogy tradicionális-ősi tiszta tanokból sajátítsd el a valós egyetemes tudást és a lényedet erősítő energetikai gyakorlatokat.

Belső igazságod szerint, ha úgy ítéled meg, hogy érezhetnéd magad jobban és az élethelyzeteidet is optimálisabban szeretnéd megélni, ha felismerted a spirituális egyedfejlődés értékét, fontosságát, akkor kezdj el foglalkozni lényed többsíkú fejlődésével, hogy annak kiteljesedettebb képesség állományával tudd előnyösen formálni életedet!

A spirituális egyed fejlődést adó – Spirituális Szintlépő Felnőtt Tanulókörbe járva, tradicionális tiszta tanokat követve sajátíthatod el a valós egyetemes tudást és energetikai gyakorlatokat.

Valóban te vagy a sorsod kovácsa és nem mindegy, hogy milyen hatékonyan fejlődsz, mert így hamarabb elhagyhatod az életeidbe ismétlődő „tyúk-köröket”!

A tanulókör csoportban feszélyezettség nélkül, több nézőpontból is megerősítve és kiegészítve jutsz helyes tudáshoz, személyiséged fejlődéséhez.

Egyed Fejlődést adó spirituális szintlépő tanuló kőr tanrendjének tartalmából:

Alapfogalmak helyes elsajátítása
Emberi formula feltérképezése
Az ember belső hierarchiájának optimális felhasználása
Lélek felépítése és működése
Szellem- tudat felépítése és működése
Hiedelmek
Ember szerkezeti mechanizmusai
A létezés és a szellemi hierarchia felépítése
A lélek helyes fejlődési stratégiája
Ismeretek a Tradícióról, létezés rendszerelméletről
Energetikai törvények
Spirituális törvények
Vitalitás gyakorlatok

 

 

Tervezett Tanrend

Minden héten egy hétköznapi napon 18:00-22:00-ig tartanak a modul órák.
Nyitott oktatás, amelyre a becsatlakozás folyamatosan lehetséges.

 

Spirituális Szintlépő Felnőtt Tanulókör támogatási eszközei

A tudás elsajátításához a Tanuló tananyag vázlatokat és a tanok egyes tartalmi leírásait megkapja.
Az Oktató az elméleti oktatás mellett konkrét energetikai gyakorlati módszereket is átad a Tanuló számára.
Amennyiben a befizetett tanórákra a megadott időszak alatt a Tanuló nem tud részt venni, akkor az Oktató a hiányzott tanóra hangfelvételét átadja a Tanuló részére.

Itt a lehetőség, hogy szintlépésed érdekében tradicionális, ősi, tiszta tanokból sajátítsd el a valós egyetemes tudást és energetikai gyakorlatokat.

Járjál te is a Spirituális Szintlépő Felnőtt Tanulókörbe, ahol helyes stratégiával és a megszerzett tudás felhasználásával megvalósíthatod lelki minőséged kibontakozását és ön-önséged egységének megélését!

Jelentkezés

A tanulókör programjába való becsatlakozásról, részvételi díjról és részletekről érdeklődj a 06 20 525 9592 telefonszámon, vagy írj üzenetet e-mailben a kapcsolat@transpersonal.hu-ra.