Rólunk

Vagyis az elhivatott sorsmentő csapatról.

A gyümölcséről is megismerszik a fa.

Ha van helyes strukturális módszer, akkor azt alkalmazva mindenki kikeveredhet a saját maga által kialakított életprobléma labirintusából és mellette tulajdonság fejlődést érhet el.

Az általunk megjelenített egyszerű, tradíciókat követő fejlesztő eszközök és iskolánk segítenek abban, hogy elkapd a magasabb tudatosságodhoz vezető aranyfonalat, ami által kiterjedtebb létezési minőségekkel élve teljesítheted be az inkarnációdat.

Missziónk, hogy minél több ember hatékonyan, rövidebb idő alatt jusson el a maga következő, magasabb minőségű létállapot szintjére.

A fotógaléria gombra kattintva nézd meg tevékenységünk gyümölcseinek fotóit!

Fotógaléria

Feliratkozás hírlevélre!

Tematikus szerkezet

Szellem, lélek és test területeidet érintve támogatjuk fejlődésedet, mely folyamatot a következetesség fonalán haladva vezetjük.

Transzperszonális fejlődtetés

Fejlődéseddel nem csak emberi, hanem lelki, spirituális szint emelkedést is elkönyvelhetsz.

Több helyszínen megtalálsz minket

Budapesten több helyen, valamint  országos viszonteladóknál is elérhetőek a képesség  fejlesztő eszközeink.

Erő generálás

Változásod kivitelezéséhez eszközeink folyamatosan generálják cselekvési, változtatási erőd meglétét, hogy stabilan működtesd új képességeidet.

Kijózanító tények

Nem hit kérdése, se nem placebo az egyes fejlesztő eszközeink hatása, hanem mai speciális mérő eszközökkel visszaigazolt tény. A garancia bizalmával használhatod eszközeinket.

Önterápia szabadsága

Fejlesztő eszközeinkkel  egyszerűen otthoni önterápiát végezhetsz.  Mellette kiegészítésként igénybe veheted a folyamataidat segítő szupervizori támogatásunkat.

Csapatunk

Dévity István

Transpersonal vezető

Részletek

Enczmann Éva

Transpersonal fejlesztő tréner, felsőbb én channeler

Részletek

Erdős Szilvia

Transpersonal coach, külföldi kapcsolattartó

Részletek

Ha kérdéseid, vagy kétségeid vannak a létezéseddel kapcsolatban, gyere el körünkbe lényed egységéért!

Belső igazságod szerint, ha úgy ítéled meg, hogy érezhetnéd magad jobban és az élethelyzeteidet is optimálisabban szeretnéd megélni, akkor kezdj el foglalkozni lényed fejlődésével, hogy annak kiteljesedettebb képesség állományával tudd előnyösen formálni életedet!

Szeretnéd elkerülni az „erdőben vagyok még” gondolatát?

Ha igen, akkor ajánljuk, hogy saját magad érdekében tegyél lépéseket az emberi és spirituális fejlődésedet segítő, lélek evolúciódat támogató csapatunk felé!

Így a sorsoddal és test–lélek–szellemeddel rövidebb idő alatt, előnyösen kerülhetsz egységbe, és e állapot birtoklásával könnyedebben áramolhatsz létezésedben.

Evolution iskola

Emberi és Transzperszonális fejlődést támogató fejlesztő eszközeink