Felsőénnel kapcsolat

AZ EREDET KÖVETÉSE AZ ÖNNÖNSÉGBE ÉRKEZŐ FOLYAMAT!

KOMMUNIKÁCIÓS KAPCSOLAT KIALAKÍTÁS A FELSŐBB ÉNNEL

Minden ember alanyi jogon rendelkezik a Felsőbb Énnel való kapcsolat kiépítésének lehetőségével. Tapasztalatom szerint azok, akik erre predesztináltak is, ha nem tanulják meg helyesen kezelni ezeket az adottságokat, az komoly problémákat okozhat.

Ezzel a tanfolyammal azoknak szeretnénk segíteni, akik érzik vagy megtapasztalták, hogy vannak különleges érzékelési képességeik, és megfelelő méltósággal és értéktudattal társítva szeretnék kialakítani a szellemi kommunikációs csatornájukat.

A tanfolyam lehetőséget ad az egyénnek saját finom érzékelési képességei fejlesztésére, és a mediális érzékelés törvényszerűségeinek és működési módjainak megismerésére.
A képzés különösen ajánlatos még a segítő foglalkozásúaknak is – gyógyítóknak, tanácsadóknak, terapeutáknak -, mert nagyban segíti a munkájukat.

A Felsőbb Énhez és a szellemi hierarchiához kapcsolódó kommunikációs csatlakozás esetén NEM intuitíve fogalmaz meg információt a kommunikációs csatornával rendelkező személy, hanem konkrét mondatokat játszik át a felsőbb szellemi szférából, mint közvetítő közeg.

Ez a szinkron kommunikációs lehetőség a Felsőbb Énhez és a szellemi hierarchiához kapcsolódva azt jelenti, hogy magasabb intelligenciájú entitásokkal (például Angyalok, Mesterek) való kapcsolatfelvétel történik. Ezáltal olyan magas minőségű, helyes információhoz juthat a channelling-et végző és az információs érdeklődő, amit megértve és alkalmazva a legoptimálisabb életművelést érheti el.

A tanfolyam tematikájából

I. Alapismeretek

A Szinkron kommunikációs Channelling fogalma és fajtái
Az  aurának a karbantartása
A szinkron kommunikációs channelling alapfeltételeinek kialakítása
A Önismeret többsíkú kiterjesztése
A kommunikációs kapcsolat felhasználhatósága és formái
A Létezés szellemi hierarchiájának felépítéséről
A Channelling munka veszélyei és etikai kérdései
A szellemi vezetővel való kapcsolat felépítése és biztos kezelése
A tudatállapotok pontos megkülönböztetése

 

Jelentkezési feltételek

A tanfolyamon csak az vehet részt, aki szellemileg, lelkileg, testileg egészséges, nem áll(t) pszichiátriai kezelés alatt, nem használ(t) tudatmódosító szereket, nem várandós, járatos a meditáció gyakorlatában és törekszik a szellemi fejlődésre, továbbá készen áll részt venni minden foglalkozáson.
A jelentkezés után mindenkivel személyesen beszélgetek el, és csak ezután döntöm el, hogy elvállalom-e a képzését.
Fenntartom a jogot, hogy a tanfolyam ideje alatt, ha indokoltnak látom, bármikor eltanácsolhatom bármelyik résztvevőt. Ez esetben terápiás javaslattal is fogok élni.

Itt a lehetőség, hogy szintlépésed érdekében tradicionális, ősi, tiszta tanokból sajátítsd el a valós egyetemes tudást és energetikai gyakorlatokat, a Felsőbb énnel való szinkronkommunikáció működtetéséhez.

Járjál te is a Felsőbb Énnel való Szinkron Kommunikációs csatorna kiépítési felnőtt Tanulókörbe, ahol kiforrót tematikával és helyes elsajátított tudás felhasználásával építheted ki magad és mások számára is hasznos kommunikációs csatornádat.

Jelentkezés

A Szinkron Kommunikációs csatorna építési tanulókör programjába való becsatlakozással kapcsolatban, információért hívd a 0620 525 9592 telefonszámot, vagy írj üzenetet e-mailben a kapcsolat@transpersonal.hu -ra.